В ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА доброто корпоративно управление е синоним на етични бизнес практики, прозрачност, открита комуникация, отчетност и устойчиво развитие.

Всички новини

30.03 2021

„Златна Панега Цимент“ АД спечели първо място в конкурса „Годишните национални награди по безопасност и здраве“ за 2020 година

“Златна Панега Цимент” АД спечели първо място в категорията за средни предприятия за 2020 година в конкурса „Годишни национални награди по безопасност и здраве“. Конкурсът се организира от Фондация „Център по безопасност и здраве при работа“ под патронажа и със съдействието на изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ към Министерството на труда и социалните грижи.

04.11 2015

Безопасни и здравословни условия на труд при работа с алтернативни горива

Обучението по Безопасни и здравословни условия на труд при работа с алтернативни горива се проведе на 3 и 4 ноември 2015 г. в гр. Атина. Домакини на събитието бяха циментовият завод на ТИТАН в Камари и специализираната в управление на опасни отпадъци фирма „Polyeco” S.A.

18.10 2015

"Златна Панега Цимент" АД участва в Годишната среща на ENSHPO

По покана на Националното сдружение за здравословни и безопасни условия на труд инж. Веселина Кирилова – началник отдел ЗБР на „Златна Панега Цимент“ АД участва в работата на Годишната среща на членовете на „Европейската мрежа на професионалните организации по Безопасност и здраве при работа“ (ENSHPO) на 17 и 18 октомври 2015 г. в гр. София.

28.04 2015

Отбелязване на 28-ми април - Световен ден за безопасност и здраве при работа за 2015 г.

„ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ” АД стана домакин на среща-дискусия по повод отбелязване на Световния ден за безопасност и здраве при работа за 2015 година, организирано от Фондация „Център за БЗР”. Домакинството беше определено от призовото първо място на завода в конкурса за добри практики „Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа” за 2015 г.

27.04 2015

„ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ” АД носител на награда „Прометея”

По предложение на Федерацията на независимите строителни синдикати - КНСБ, съвместно с КТ ”Подкрепа”, МТСП, ИА „ГИТ” и НОИ определиха „ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ” АД за носител на наградата „Прометея” на КНСБ за хуманизация на работната среда и опазване здравето на хората за 2015 г. Наградата е учредена през 2008 година по идея на проф. д-р Желязко Христов и изработена от скулптора Красимир Трендафилов, като се връчва на български фирми, които носят „факлата" на хуманизацията на условията на труд - утвърждават добрата практика и издигат името на български фирми в голямото европейско семейство.

31.01 2015

СЪОБЩЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС „ГОДИШНИ НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА - 2014 ГОДИНА”

През месец януари 2015 година бяха отчетени резултатите от петото издание на традиционния конкурс по безопасност и здраве и при работа, организиран от Фондация „Център по безопасност и здраве при работа” и провеждан с подкрепата на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”. Основната цел на инициативата е да се отличат примери за добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд в страната.

24.12 2014

Златна Панега Цимент АД получи награда за Внедряване на иновации за повишаване на стандартите по Безопасност и здраве при работа

В навечерието на Рождество и настъпващата Нова 2015 година, Българската асоциация - "Tруд, здраве и безопасност", възнагради усилията на екипа на„Златна Панега Цимент” АДза внедрените иновации за повишаване стандартите на безопасност и здраве при работа и за работа без трудови злополуки.

12.05 2014

"Златна Панега Цимент" АД домакин на "Млад огнеборец - 2014"

На 12 май 2014 година „Златна Панега Цимент” АД стана домакин на областно състезание с младежки противопожарни отряди „Млад огнеборец”. Това е съвместна инициатива на Областно управление пожарна безопасност и защита на населението – гр. Ловеч, Регионален инспекторат по образованието – гр.Ловеч, Община гр. Ябланица и „Златна Панега Цимент” АД.

20.12 2013

ТИТАН България с награда за цялостна политика за здраве и безопасност при работа

На 20 декември 2013 г. в хотел „Империал” в гр. Пловдив на официална церемония бяха връчени Годишните национални награди по здраве и безопасност при работа. На събитието присъстваха министърът и заместник-министрите на труда и социалната политика г-н Хасан Адемов, г-жа Светлана Дянкова и г-н Лазар Лазаров, изпълнителният директор на Главна инспекция по труда г-жа Румяна Михайлова, директорите на териториалните дирекции Инспекция по труда.

09.12 2013

ТИТАН България празнува четири години без трудова злополука

Уважаеми колеги,
Всички трябва да се гордеем, че днес (09.12.2013) стават четири години работа без допусната трудова злополука от служителите и работниците на ТИТАН България. За този резултат принос има всеки от Вас, осъзнал, че най-важна е безопасността на работното място, както и спазването на правилата с цел опазване на здравето и живота – както на неговия собствен, така и на живота на колегите му.

12.11 2013

ТИТАН България публикува статия на тема "Здраве и безопасност"

Отдел „Здраве и безопасност при работа” на ТИТАН България непрекъснато развива добри практики за безопасна работа, които се прилагат успешно в нашия циментов завод в с. Златна Панега за достигане на целта „нула злополуки”.За популяризиране извън пределите на компанията на една от нашите най-добри практики, „Нарядна система” бе направена публикация в списание „С грижа за хората”, издавано от Фондация „Център по безопасност и здраве при работа”.

01.11 2013

ТИТАН България домакинства среща на тема „Начини на изграждане на позитивна култура по здраве и безопасност”

На 01.11.2013 г. ТИТАН България беше домакин на среща на делегатите на общото събрание на Национално сдружение за здравословни и безопасни условия на труд под мотото „Начини на изграждане на позитивна култура по здраве и безопасност”. Това създаде условия колегите мениджъри по безопасност и здраве при работа да се запознаят на място с подходите за изграждане и поддържане на позитивна култура по безопасност не само на работа, но и в живота.

14.06 2013

Конкурс Безопасност в училище

Това са рисунките на децата за конкурса Безопасност в училище.

След направеното обучение от наша страна на същата тема децата ни нарисуваха картини на тема безопасност в училище. Всички деца бяха наградени с подаръци и им беше организиран обяд в стола на завода.

15.12 2012

СЪОБЩЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ПО ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА

За трета поредна година дружество „Златна Панега Цимент” е номинирано с награда за определяне на носители на „Национални награди по здраве и безопасност при работа”. Конкурсът е организиран от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда” и е за насърчаване дейностите, свързани с превенция и контрол на рисковете на работното място чрез активно включване на всички заинтересовани страни.

04.09 2012

„Златна Панега Цимент” се отчитат 1000 дни без трудова злополука

На 4.09.2012 г. в „Златна Панега Цимент” се отчитат 1000 дни без трудова злополука – успех за всички участници в производствения процес. Политиката на ръководството на завода е изцяло подчинена за създаване на здравословни и безопасни условия на труда, за да се работи при нулев травматизъм. Въвеждат се добри практики, които създават условия за участие на целият производствен състав за откриване, съобщаване и отстраняване на всяка опасност, която може да доведе до трудова злополука.

ТИТАН по света