В ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА доброто корпоративно управление е синоним на етични бизнес практики, прозрачност, открита комуникация, отчетност и устойчиво развитие.

Всички новини

02.05 2024

Димитриос Михас, ръководител на отдела по икономически и търговски въпроси към посолството на Р. Гърция в България, посети завода на ТИТАН Златна Панега

На 25 април 2024 г. г-н Димитриос Михас - ръководител на отдела по икономически и търговски въпроси към посолството на Р. Гърция в България, посети завода на ТИТАН Златна Панега. В рамките на посещението си той се срещна с г-н Адамантиос Францис, изпълнителен директор на ТИТАН Златна Панега и г-н Милен Станоев, директор на завода.

28.11 2022

ТИТАН Златан Панега участва в националната научна конференция на Регионален исторически музей – Плевен

На 3-ти и 4-ти ноември в Регионален исторически музей – Плевен се проведе научната конференция „Музеят - пресечна точка на експонати и иновации по пътя към екологичните предизвикателства пред природата‘‘. Повод за провеждането й беше навършването на 55 години на отдел „Природа‘‘ при РИМ Плевен.

20.07 2021

ТИТАН България участва за втора година в Лятна Академия Лидерите на Хобеликс

Ние в ТИТАН България подкрепяме мотивирането и помагането на младите хора в първите им стъпки на кариерния път. Затова и подкрепяме младежки инициативи като тези на Хобеликс. Чрез проекта Лятна Академия Лидерите участниците се запознават със света на архитектурата и строителството, като едновременно събират знания, придобиват умения и се забавляват.

31.05 2021

ТИТАН България участва в Сезон 5 на Академия Лидерите

ТИТАН България участва в Сезон 5 на Академия Лидерите – инициатива на младежката организация „Хобеликс“, подкрепена от най-успешните компании в строителната индустрия в България. Академията представлява двумесечна симулация на работна среда, която позволява на 20 предварително подбрани студенти и наскоро дипломирани архитекти, инженери по структурно и градско планиране, да влязат в контакт с мениджърите на партниращите компании и така да обогатят знанията си.

05.07 2019

Посещение на новоназначени инспектори по труда в „Златна Панега Цимент“ АД

На 30 и 31 май по план за обучение на новоназначени инспектори в областните Дирекции “Инспекции по труда“ на ИА “Главна инспекция по труда“ 40 новоназначени инспектора от цялата страна посетиха „Златна Панега Цимент" АД. Те бяха посрещнати и приветствани от Директора на Завода – инж. Милен Станоев и специалисти от отдел Безопасност и здраве при работа (БЗР).

08.03 2017

Групата ТИТАН и жените лидери

По случай 8 март - Международния ден на жените, Европейската кръгла маса на индустриалците публикува доклад за актуалните резултати и новите цели, свързани с лидерството на жените на работното място, които си поставиха 31 от членовете на организацията. От 2012 година Европейската кръгла маса, която обединява ръководителите на около 50 европейски транснационални компании, сред които и Групата ТИТАН, публикува ежегодно цели и показатели, отнасящи се до подобряване възможностите за кариерно развитие на жените.

08.07 2016

Комуникационна среща за служителите и техните семейства - 08.07.2016 г. (СНИМКИ+ВИДЕО)

Титан България продължава да работи усилено за повишаване качеството на комуникацията с нейните служители. Мениджърският екип на ТИТАН България организира поредната комуникационна среща на 8 юли 2016 година. Този път значително разширихме кръга на участниците в събитието като поканихме не само всички наши служители и техните семейства, но и служители на външни фирми, работещи на територията на завода

10.06 2016

Обучение „Целеполагане и приоритизиране” - гр. Троян 10.06.2016 г.

Основен фокус в обучителните програми на компанията и през 2016 г.е поставен върху развитието на лидерство, усвояване и надграждане на мениджърски умения от нашите мениджъри и ключови служители. В тази връзка, организирахме еднодневно обучение на тема „Целеполагане и приоритизиране”, в което взеха участие 56 ключови служители на компанията.

15.03 2015

Футболен отбор на „ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА” с отлично представяне в турнир проведен под патронажа на гръцкия посланик

Футболен отбор съставен от служители на „ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА” спечели престижното 4-то място на турнир по футбол, който бе проведен под патронажа на гръцкия посланик в България - г-н Стоидис. Срещите от традиционната надпревара се играха от 13 до 15 март в залата на Спортен комплекс Академик в София. Председател на организационния комитет на престижното спортно събитие бе Антон Терзиев. В турнира взеха участие 8 отбора на фирми свързани с българския и чуждестранен бизнес у нас.

ТИТАН по света