Комуникационна среща за служителите и техните семейства - 08.07.2016 г. (СНИМКИ+ВИДЕО)

08.07.2016

ТИТАН България продължава да работи усилено за повишаване качеството на комуникацията с нейните служители. Мениджърският екип на ТИТАН България организира поредната комуникационна среща на 8 юли 2016 година.

Този път значително разширихме кръга на участниците в събитието като поканихме не само всички наши служители и техните семейства, но и служители на външни фирми, работещи на територията на завода.

Основни акценти в срещата бяха приоритетите и предизвикателствата, пред които е изправена компанията, като в допълнение гостите на събитието бяха запознати и с основните дейности и функции на отделите и дирекциите на всички компании на ТИТАН България.

Срещата откри генералният директор на компанията, който приветства гостите и представи целите на събитието. Последваха различни презентации, прекъсвани от свежи музикални паузи, по времето на които ни радваха със своите песни децата от читалището в град Ябланица, а с колоритните си танци и хора - самодейният танцов състав от град Луковит.

Програмата на събитието следваше предварително очертана пътека, по която преведохме нашите служители и техните семейства, за да направим разбираема за тях сложната материя на дейностите, които компанията извършва.

Стартирахме с очертаване на основните приоритети на компанията и използването на алтернативни горива. Продължихме с представяне на финансовите резултати и се запознахме с колегите, които работят във Финансова и административна дирекция и кредитен контрол. Обсъдихме пазара на цимент, както и продажбите на компанията, запознахме се с основните функции и задължения на колегите, отговорни за продажбите, транспорта и логистиката. Представени бяха и големите инвестиционни проекти от 2004 г. до сега, като преляхме в голяма и важна за нас тема за здравето и безопасността, а мотото на презентацията беше „Всяка злополука може да бъде избегната”.

Начална точка на голямата тема за производството се постави с представянето на ключовите постижения за 2015 - 2016 г. и бъдещите насоки в производството на клинкер и цимент. Продължихме разговора за предизвикателствата и настоящите и бъдещи проекти, по които работят в цех Пещи и Суровинни мелници, цех Кариера и цех Опаковка, Експедиция и Циментови мелници. Впечатляващ филм за дейностите по механоподдръжка бяха подготвили колегите от отдела, след което продължихме темата за поддръжката на съоръженията с представяне на екипа на отдел Електроподдръжка.

За да придобият гостите ни пълна картина на дейностите, извършвани в завода, говорихме още и за разработването на автоматизирана система за отчети и дейностите и проектите ни по опазване на околната среда. Стремежът на компанията да бъде социален работодател, който работи в посока привличане и задържане на квалифицирани и лоялни служители, беше част от акцентите в представянето на функциите на дирекция Човешки ресурси.

Как в завода използваме алтернативни горива ни представи колега от ГАЕА „Зелена Алтернативна Енергия”. Веднага след това се запознахме с производствените бази на „Златна Панега Бетон” и големите строителни проекти, които са били изградени с произведения от нас бетон. Почти на финала засегнахме темата за добива на инертни материали.

Оставихме и време на нашите гостите да ни зададат своите въпроси, като генералният директор на компанията отговори лично на всички тях.

Официалната част на събитието завърши с представяне на проектите на компанията, свързани с Корпоративната социална отговорност, инициативите за устойчиво развитие и дарителските ни дейности.

Атрактивен финал на вечерта ни осигуриха музикантите от "Дърти пърчис", които забавляваха до късно нашите колеги, гости и техните семейства.

« Обратно

ТИТАН по света