Новини
11
07
2019

Конференция „Бизнесът и регионите“

На 21 юни 2019 г., петък, от 9.00 ч. в хотел „Хилтън", гр. София, се проведе конференцията „Бизнесът и регионите", организирана от списани ...

Вижте повече СЕКЦИЯ НОВИНИ

Интегриран годишен доклад за 2022 година

Интегрираният годишен доклад на ТИТАН Златна Панега 2022 представя финансовите резултати, екологичното и социално представяне на компанията.

Този доклад е оценен от независимо одиторско дружество с ниво “Напреднал” по критериите за комуникиране на напредъка по Глобалния договор на ООН.

Вижте още

ЦИМЕНТ И БЕТОН

От основаването си до днес „ТИТАН Цимент“ АД се е утвърдил в циментовия сектор като производител на висококачествени строителни материали, съчетавайки технически и бизнес умения с внимание и акцент върху опазването и възстановяването на околната среда

Вижте още

В ТИТАН винаги сме водени от стремежа да се грижим и да подобряваме живота. През 2023 г. работихме заедно с цялата Група, за да представим този наш ангажимент в синхрон със съвремието ни. Формулирахме нашата цел и ценности по свеж и модерен начин. Обновихме нашето лого и визуална идентичност, за да бъдем в унисон с новия етап от нашето развитие.

През 2024 г. поставихме нов етап от развитието на компанията ни. Продължаваме да вървим напред с отдаденост и страст. Стремим се към постоянен растеж и положително въздействие върху света, в който живеем. Новата визуална идентичност описва кои сме ние и в какво вярваме. Искаме нашето ново лого да бъде символ на еволюцията на ТИТАН. То продължава да носи силата на нашата история, като остава близо до предишния си облик, подчертава етиката в нашия бизнес и е олицетворение на стратегията на Групата. Стратегия, която стъпва на динамика, иновации и устойчиво развитие. Новият слоган „Строим по-добър свят заедно“ е съобразен с обновените ни ценности. Земното кълбо, сега още по-забележимо, е символ на международното ни присъствие, но и препратка към загрижеността на ТИТАН за планетата. Цветовата палитра е израз на нашия ангажимент към устойчиви бизнес практики и зеленото бъдеще на строителните материали и решения.

Правим света около нас безопасно,
устойчиво и приятно място за живеене

Това послание подчертава отговорността ни към развитието на обществото и грижата ни за по-добрия живот на всеки един от нас. В него е въплътена и същността на нашата мисия: Да предоставяме иновативни строителни материали, решения и услуги, необходими за безопасни, устойчиви и приятни домове, сгради и инфраструктура. Подхождаме към всяко предизвикателство с предприемачески дух, като се фокусираме върху три ключови области: осигуряване на дейности и вериги за доставки с нисък въглероден отпечатък, дигитализация на нашата организация с цел максимална ефективност и предоставяне на иновативни решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Заедно с всички наши заинтересовани страни се ангажираме да намерим по-добри начини за изграждане и подобряване качеството на живот. Всеки ден работим с честност, съпричастност и отговорност към околната среда, за да осигурим едно по-светло бъдеще за всички.

Грижим
се

За нас грижата не е просто дума, тя е отговорност. Отговорност за начина, по който се грижим за света около нас.

Грижим се за:

 • Нашите хора
 • Нашите клиенти
 • Нашите общности и околната среда
Смели
сме

Предизвикателствата и смелите цели не ни плашат, те ни вдъхновяват.

Грижим се да:

 • Вършим отговорна работа
 • Бъдем откровени
 • Бъдем иновативни
 • Учим
Строим
непоклатимо

Вярваме, че истинският успех се гради върху здрава основа.

Да градим непоклатимо означава:

 • Имаме перспектива
 • Работим в екип
 • Се усъвършенстваме непрестанно
Държим на
думата си

В основата на всичко, което правим, лежи едно простичко, но силно убеждение: действията говорят по-силно от думите.

Държим на думата си:

 • Постигаме резултати
 • Живеем ценностите си
 • Спазваме обещанията си

ТИТАН по света