Титан Златна Панега бе отличен като „Бронзов партньор“ от SOS Детски селища България

03.04.2024

Титан Златна Панега получи награда в категория „Бронзов партньор“ на осмото поредно събитие за отличаване на най-значимите корпоративни партньори на Сдружение SOS Детски селища България. Oфициалната церемония се проведе в края на март в хотел „Метрополитън“ и беше посетена от представители на SOS Детски селища България, деца от приемни семейства в София и семейни домове във Велико Търново и Габрово.

ТИТАН Златна Панега от години търси и подкрепя активно НПО и училища, работещи за модерно образование. Компанията подкрепя каузата за осигуряване на достъпно и качествено образование за децата в България и подпомага живота на хората в района, в който оперира. ТИТАН редовно организира и подкрепя редица инициативи, които имат за цел да подпомагат и предоставят по-добри възможности за развитие, придобиване на практически опит и професионална реализация на хората от местните общности.

Отличието „Бронзов партньор“ е още едно признание за ангажимента, подкрепата и грижата, която ТИТАН Златна Панега оказва за децата в България. Това е още едно потвърждение за ангажимента и социалната отговорност на компанията към обществото и неговите най-уязвими членове.

Всяка година Сдружение SOS Детски селища България отличава водещи компании и организации. Te, също като ТИТАН Златна Панега, споделят ангажимента към благото на обществото и съдействат за реализиране на инициативите в подкрепа на вярването на сдружението, че никое дете не трябва да расте само.

« Обратно

ТИТАН по света