Празник по повод 10 години ТИТАН Златна Панега Цимент

16.05.2014

На 16 май 2014 г. ТИТАН България отбеляза 10 години от присъствието си в региона на село Златна Панега и придобиването на намиращия се в него циментов завод с голям празник, на който бяха поканени служителите на компанията и техните семейства, представители от местната общност, съмишленици и приятели. Тържеството започна със спортен празник в спортната зала на град Ябланица, в рамките на който бяха проведени турнири по футбол, волейбол, федербал и тенис на маса, а всички спортисти бяха наградени с грамоти.

По същото време в завода в село Златна Панега други участници в празника засаждаха цветя под звуците на детска развлекателна програма, която забавляваше децата с разнообразни игри от небезизвестното „Боби шоу“.

Други малчугани участваха в конкурс за рисунки по асфалта, а най-големите ентусиасти се включиха в турнир по шах с Габриела Антова, шампион на Европейския съюз по шахмат до 12 години.

Шахматният сеанс приключи с 10 победи и 1 реми за Габриела, а всички участници получиха професионални дъски и фигури за шахмат за награда. В знак на признателност за оказваната подкрепа за разпространението на шахматната игра в България от страна на „Златна Панега Цимент“ АД, д-р Михаил Илиев, Председател на Българската Федерация по Шахмат, лично присъства на събитието и връчи на г-н Александър Чакмаков, Генерален Директор на ТИТАН България, купа за приноса му към развитието на шахмата в страната.

Официалната част на събитието в завода в село Златна Панега бе открита с поздравителна реч на г-н Чакмаков към всички присъстващи, който увери, че ТИТАН България ще продължава да инвестира в страната и да работи за благото на общността, в която развива производствената си дейност. За всички желаещи да посетят производствената част на циментовия завод имаше организиран тур със специализиран гид. В следобедните часове гостите се отдадоха на музика и танци, а за гладните имаше скара. Всички присъстващи получиха подаръци от компанията.

« Обратно

ТИТАН по света