„ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ“ АД С ГРАМОТА ЗА ДАРИТЕЛ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

30.11.2020

ТИТАН „Златна Панега Цимент“ АД беше отличена с Грамота и плакет за дарител на Община Тетевен благодарение на своя принос в развитието на региона и дългосрочна работа от обществена значимост.

Грамотата беше връчена на инж. Милен Станоев, Директора на Завода, на Тържествена сесия по повод 143 години от освобождението на град Тетевен от османско владичество и Деня на народните будители.

Това признание е в резултат на всеотдайния труд на всички наши служители. То е ясно доказателство на ценностите ни: социална отговорност, устойчиво развитие и инвестиция в местните общности.

Компанията инвестира 1,3 милиона евро в устойчивостта на местните общности, откакто заводът в Златна Панега се присъедини към групата ТИТАН. Нашите служители, изпълнители и партньори живеят в общностите близо до завода. Затова ТИТАН ,,Златна Панега Цимент“ АД поема ангажимент дългосрочно да подобрява жизнения стандарт и да допринася за устойчивия растеж на региона.

През 2019 г. 77,14% от общите разходи на кампанията са инвестирани в подкрепа на местните доставчици. Те са наш предпочитан партньор в бизнеса.

В ТИТАН вярваме, че заедно строим бъдещето си.

« Обратно

ТИТАН по света