Горди сме, че градим нашето зелено бъдеще!

13.11.2023

На 3 ноември имахме удоволствието да бъдем домакинина г-н Кобус, главен изпълнителен директор на Групата Титан, и на г-н Паниярас, изпълнителен директор на Групата за Европа и заУстойчиво развитие. Целта на посещението им беше да видят в експлоатация новата ни инсталация заалтернативни горива, която е една от най-значимите инвестиции на Групата за изминалата година.Обхватът на проекта включва увеличаване на капацитета на завода заоползотворяванена алтернативни горива. С тази нова инсталация ще можем даизползваме70% алтернативни горива, което ще доведе до 10% намаление на нетните емисии на CO2.

По време на посещението Милен Станоев,директорна завода и изпълнителен директор на ГАЕА, представи новата инсталация заедно с големите технически проекти на завода. Катя Шилегарска, мениджър "Устойчиво развитиеи опазване на околната среда", говори за проектите ни за Зелен растеж.Представен бенапредъкът в изграждането на соларен парк, както и използването на нови суровини и материали в нашата индустрия.

Адамантиос Францис, генерален директор на ТИТАН България, сподели инициативи за трансформация в продажбите, насочени към предоставяне на ново ниво на обслужване на клиентите ни. Грижата към клиентите ни отлично се допълва от предлаганите от компанията качествени продукти. Наситеният ден завърши с пазарна презентация на Дияна Тодорова.Нови проекти и инициативи за растеж представиха Теодора Пенева за Бетонови операции, и колегите Димитринка Гринко-Капанаки и Тома Ленков за Цимент.

« Обратно

ТИТАН по света