Присъединете се към екипа на един от лидерите в производството на цимент и бетон в България. Осигуряваме възможност за професионално и индивидуално развитие в приятелска, екипна и подкрепяща среда.
Търсим отговорни, мотивирани, енергични и всеотдайни колеги, с които да растем и развиваме позициите си в индустрия.
Ако виждате себе си, като част от екипа ни, разгледайте отворените позиции или ни изпратете актуална автобиография.

Лаборант РФА

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента екипът ни търси да назначи Лаборант РФА.

Вижте повече

Лаборант (във физико-механични изпитвания)

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента екипът ни търси да назначи Лаборант (във физико-механични изпитвания).

Вижте повече

Химик

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента Екипът ни търси Химик.

Вижте повече

Минен инженер

Титан Златна Панега Цимент АД, един от най-големите производители на строителни материали в България и на Балканите, компания на Титан Цимент Гърция, разширява своя екип и търси да наеме Минен инженер в отдел „Кариера”.

Вижте повече

Счетоводител

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. Екипът ни търси Счетоводител.

Вижте повече

Стажант в отдел Снабдяване

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. За поредна година стартира нашата стажантска програма, която цели развитието на млади хора, които да имат желание за работа и споделят нашата ценностна система. Екипът ни търси стажант в отдел Снабдяване.

Вижте повече

Стажант за отдел Планиране и Отчетност

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. За поредна година стартира нашата стажантска програма, която цели развитието на млади хора, които да имат желание за работа и споделят нашата ценностна система. Екипът ни търси стажант за отдел Планиране и Отчетност.

Вижте повече

СТАЖАНТ В ОТДЕЛ БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА

Титан Златна Панега Цимент АД, един от най-големите производители на строителни материали в България и на Балканите, компания на Титан Цимент Гърция, разширява своя екип и търси да наеме СТАЖАНТИ В ОТДЕЛ БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА.

Вижте повече

Топлообменна кула

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента екипът ни търси да назначи Оператор производство на цимент - Топлообменна кула.

Вижте повече

Оператор пещи

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента екипът ни търси да назначи Оператор пещи.

Вижте повече

Шофьор на бетоновоз – гр. Пловдив

Дирекция „Бетонови операции” е част от „Златна Панега Цимент” АД, което е част от Група ТИТАН и притежава бази в София и Пловдив.

Компанията търси да назначи: Шофьор на бетоновоз – гр. Пловдив

Вижте повече

Машинист еднокофов багер

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. За нашата дъщерна компания ГАЕА, която предлага решения за управление на отпадъци / опазване на околната среда, оползотворяване на отпадъци и производство на алтернативни горива, търсим да назначим Машинист еднокофов багер.

Вижте повече

Електромонтьор

„Златна Панега Цимент” АД е с над 100 години опит в тежката промишленост и е един от основните производители на качествен цимент в страната. Компанията се стреми постоянно да допринася към подобряването на стандарта на живот в региона, спомага за опазването на околната среда и подкрепя социални и културни дейности. В момента екипът ни търси да назначи Електромонтьор.

Вижте повече

Шофьор на бетоновоз

„Златна Панега Цимент“ АД е дъщерно дружество на Група Титан и водещ производител на строителни материали в България. Търсим си мотивиран професионалист, който да се присъедини към екипа ни на позиция: Шофьор на бетоновоз – гр. София

Вижте повече

Работник – лаборатория

Дирекция „Бетонови операции” е част от „Златна Панега Цимент” АД, компания на Групата ТИТАН и притежава бази в София и Пловдив. Търсим да назначим Работник лаборатория – бетонови смеси за гр. София.

Вижте повече

Започвайки работа при нас, Вие ставате част от водеща компания в сферата на цименто- и бетонопроизводството с ясно изразена ангажираност към развитието на своите служители. ТИТАН България винаги се нуждае от умни, мотивирани и всеотдайни хора, чрез които да поддържа и разраства своето присъствие в бранша. Ако сте такива и желаете да работите при нас, можете да ни изпратете Вашето CV и да попълните нашия онлайн формуляр за кандидатстване.

Максимален размер: 12 MB; Възможни разширения: DOC, DOCX, RTF, TXT, ZIP, RAR, PDF, XLS, XLSX.

Информация за Вашите права и за мерките, предприети от „Златна Панега Цимент“ АД във връзка с Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 можете да откриете в нашата Политика за поверителност.
Анти-спам кодПрезареди кода
ТИТАН по света