Присъединете се към екипа на един от лидерите в производството на цимент и бетон в България. Осигуряваме възможност за професионално и индивидуално развитие в приятелска, екипна и подкрепяща среда.
Търсим отговорни, мотивирани, енергични и всеотдайни колеги, с които да растем и развиваме позициите си в индустрия.
Ако виждате себе си, като част от екипа ни, разгледайте отворените позиции или ни изпратете актуална автобиография.

Специалист по Опазване на околната среда (по заместване)

ТИТАН „Златна Панега Цимент“ търси опитен специалист по опазване на околната среда, който има доказан професионален опит в областта на опасните химични вещества и управление на отпадъците.

Вижте повече

Оператор на бетон – помпа

Дирекция „Бетонови операции” е част от „Златна Панега Цимент” АД, което е част от Група ТИТАН и притежава бази в четири града – София, Пловдив, Стара Загора и Велико Търново. Компанията търси да назначи: oператор на бетон - помпа – гр. София.

Вижте повече

СТАЖАНТИ В ОТДЕЛ БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА (БЗР)

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД ще проведе своята стажантска програма.

Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашите ценности и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажанти в отдел безопасност и здраве при работа (БЗР).

Вижте повече

Електромонтьор

Групата ТИТАН, един от основните световни производители на цимент, управлява повече от 40 компании в 13 страни и е работодател за повече от 5400 човека по света.

„Златна Панега Цимент“ АД– дъщерно дружество на Групата ТИТАН и водещ производител на строителни материали в България – търси да назначи на трудов договор електромонтьор.

Вижте повече

Започвайки работа при нас, Вие ставате част от водеща компания в сферата на цименто- и бетонопроизводството с ясно изразена ангажираност към развитието на своите служители. ТИТАН България винаги се нуждае от умни, мотивирани и всеотдайни хора, чрез които да поддържа и разраства своето присъствие в бранша. Ако сте такива и желаете да работите при нас, можете да ни изпратете Вашето CV и да попълните нашия онлайн формуляр за кандидатстване.

Максимален размер: 12 MB; Възможни разширения: DOC, DOCX, RTF, TXT, ZIP, RAR, PDF, XLS, XLSX.

Информация за Вашите права и за мерките, предприети от „Златна Панега Цимент“ АД във връзка с Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 можете да откриете в нашата Политика за поверителност.
Анти-спам кодПрезареди кода
ТИТАН по света