Присъединете се към екипа на един от лидерите в производството на цимент и бетон в България. Осигуряваме възможност за професионално и индивидуално развитие в приятелска, екипна и подкрепяща среда.
Търсим отговорни, мотивирани, енергични и всеотдайни колеги, с които да растем и развиваме позициите си в индустрия.
Ако виждате себе си, като част от екипа ни, разгледайте отворените позиции или ни изпратете актуална автобиография.

ШЛОСЕР - ДЕЖУРЕН

"Златна Панега Цимент" АД, дъщерно дружество на Титан Груп и водещ производител на строителни материали в България, търси да назначи на трудов договор Шлосер - дежурен. Той ще отговаря заподдръжката и ремонта на механооборудването в цеха.

Вижте повече

Началник бетонов център

Групата ТИТАН, един от основните световни производители на цимент, обслужва клиенти на повече от 25 пазара и е работодател на повече от 5400 души. Основана в Гърция през 1902 г., ТИТАН се разраства като мултирегионален, вертикално интегриран производител на цимент, съчетаващ предприемаческия дух и оперативното съвършенство с уважение към хората, обществото и околната среда.

"Златна Панега Цимент" АД, част от Групата ТИТАН, търси да назначи за Дирекция "Бетонови операции" началник бетонов център.

Вижте повече

СТАЖАНТ В ОТДЕЛ ТРАНСПОРТНА ЛОГИСТИКА

За поредна година"Златна Панега Цимент" АД, част от групата Титан и водещ производител на строителни материали в България обявява началото на своята лятна стажантска програма.
Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажант в отдел транспортна логистика.

Вижте повече

СТАЖАНТИ МЕХАНОИНЖЕНЕРИ В ОТДЕЛ МЕХАНОПОДДРЪЖКА

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД, част от групата Титан и водещ производител на строителни материали в България обявява началото на своята лятна стажантска програма.

Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажанти механоинженери в отдел поддръжка.

Вижте повече

СТАЖАНТ - ЛАБОРАНТ

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД, част от групата Титан и водещ производител на строителни материали в България обявява началото на своята лятна стажантска програма. Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажант лаборант.

Вижте повече

СТАЖАНТ В ОТДЕЛ ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ

За поредна година"Златна Панега Цимент" АД, част от групата Титан и водещ производител на строителни материали в България обявява началото на своята лятна стажантска програма.
Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са стажант в отдел информационни технологии.

Вижте повече

СТАЖАНТИ В ОТДЕЛ БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА (БЗР)

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД ще проведе своята стажантска програма.

Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашите ценности и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажанти в отдел безопасност и здраве при работа (БЗР).

Вижте повече

СТАЖАНТ В ОТДЕЛ СНАБДЯВАНЕ

За поредна година "Златна Панега Цимент" АД обявява началото на своята лятна стажантска програма.

Ние търсим млади и амбициозни хора, които притежават интелект и емоционална зрялост, желание за работа и развитие, които споделят нашата ценностна система и са мотивирани да прекарат своето лято с нас, за да са: стажант в отдел снабдяване.

Вижте повече

Електромонтьор

Групата ТИТАН, един от основните световни производители на цимент, управлява повече от 40 компании в 13 страни и е работодател за повече от 5400 човека по света.

„Златна Панега Цимент“ АД– дъщерно дружество на Групата ТИТАН и водещ производител на строителни материали в България – търси да назначи на трудов договор електромонтьор.

Вижте повече

Специалист по Здраве и Безопасност

ТИТАН „Златна Панега Цимент“ търси опитен специалист по Здраве и Безопасност, с отлични технически познания и комуникативни умения. Професионален опит в тежката индустрия, производствена среда или строителни проекти е предимство. Избраният кандидат ще участва да процесите по разработва и поддържа високите стандарти в областта на здравето и безопасността за нашия бизнес.

Вижте повече

Началник Електроремонт и силово разпределение

ТИТАН „Златна Панега Цимент“ търси за екипа си по електро поддръжка началник на отдела, професионалист с амбиция да внедрява нови проекти и да организира разрешаването на проблеми на електро поддръжката в тежката индустрия. Длъжността предполага техническа подкрепа на функцията по поддръжка чрез изпълнение на всички дейности по електро поддръжка, постигане на оптимално представяне на завода и максимизиране на времето за работа в рамките на договорените цели за ефективност и разходи, като същевременно спазва правилата за безопасност и управлява наличните ресурси спрямо Етичния кодекс на ТИТАН и наблюдава дейностите по поддръжка в областта си на отговорност.

Вижте повече

Мениджър „Планиране на поддръжката и превантивна диагностика“

ТИТАН „Златна Панега Цимент“ търси за екипа по превантивна поддръжка мениджър с отлични организационни и аналитични умения и инициатива за въвеждане на нови проекти. Основната цел на функцията по превантивна поддръжка е да се избегнат или смекчат последствията от повреди на оборудването чрез предотвратяване на тяхното възникване.

Вижте повече

Започвайки работа при нас, Вие ставате част от водеща компания в сферата на цименто- и бетонопроизводството с ясно изразена ангажираност към развитието на своите служители. ТИТАН България винаги се нуждае от умни, мотивирани и всеотдайни хора, чрез които да поддържа и разраства своето присъствие в бранша. Ако сте такива и желаете да работите при нас, можете да ни изпратете Вашето CV и да попълните нашия онлайн формуляр за кандидатстване.

Максимален размер: 12 MB; Възможни разширения: DOC, DOCX, RTF, TXT, ZIP, RAR, PDF, XLS, XLSX.

Информация за Вашите права и за мерките, предприети от „Златна Панега Цимент“ АД във връзка с Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 можете да откриете в нашата Политика за поверителност.
Анти-спам кодПрезареди кода
ТИТАН по света