Новини и събития

Прочетете за постиженията и бъдещите ни планове в сферата на екологията и корпоративната социална отговорност. Информирайте се за последните новини и събития, свързани с нас:

Портал клиенти

За по-достъпна и полезна комуникация с клиентите ни.

Титан по света

Научете повече за облика и дейността на Група ТИТАН по света.

Годишен доклад 2017

Годишният доклад за 2017-та година на ТИТАН България представя бизнес постиженията на компанията по един завършен и балансиран начин, отговарящ на очакванията на акционери, партньори и общество.

Годишен доклад 2014

През месец май 2014 г. се навършиха 10 години от присъединяването на „Златна Панега Цимент” АД към Група ТИТАН. Тази годишнина се превърна в повод да представим първия изчерпателен интегриран Годишен доклад на „Златна Панега Цимент” АД.

14.05.2010"Green day" в Златна Панега Цимент
\"Green day\" в Златна Панега Цимент

В края на дългата работна седмица, на 14.05.2010, в „Златна Панега Цимент” се проведе „Ден за озеленяване” на част от площадките в завода. В засаждането се включиха всички служители и работници на завода, както и колегите от офиса на фирмата в София. След засаждането на дърветата и храстите имаше и удовлетворени, и уморени. За озеленителите, разбира се, се подготви обилен обяд за възстановяване на загубената енергия.

След уникалното зелено приключение, обликът на завода придоби нов вид, в който всеки от колектива може да зърне част от своя принос.

31.08.2008Над 55 милиона евро инвестиции
Над 55 милиона евро инвестиции

Над 55 милиона евро инвестиции за последните 4 години.

Показване на резултати от (96 - 97). Общо записи (97), общо страници (20).
Горе