Новини и събития

Прочетете за постиженията и бъдещите ни планове в сферата на екологията и корпоративната социална отговорност. Информирайте се за последните новини и събития, свързани с нас:

Портал клиенти

За по-достъпна и полезна комуникация с клиентите ни.

Титан по света

Научете повече за облика и дейността на Група ТИТАН по света.

  • Размер на шрифт:

ТИТАН България дарява цимент за 30 нови семейни къщи в село Бисер

В рамките на политиката на компанията за Корпоративна социална отговорност ТИТАН България се включи в Дарителската кампания "България е с вас". Със събраните средства от кампанията инаправените от няколко големи български компании допълнителни дарения бяха построени 30 нови семейни къщи в село Бисер, които по план бяха завършени през октомври 2012г. Това позволи на най-тежко пострадалите от опустошителното наводнение на 6 февруари 2012 г. семейства да посрещнат настоящата зима и Коледно-новогодишните празници в новите си домове с площ между 85 и 105 м2.

ТИТАН България участва в кампанията с дарение на нужния цимент за построяването на всички 30 къщи на стойност около 200000 лева. Средствата от дарителската кампания "България е с вас" и допълнителните дарения бяха включени в общ фонд, управляван от Българския червен кръст.

Обратно при списъка с публикации

AmCham – TИТАН България с благотворителен турнир по голф

Американската търговска камара в България (AmCham) и ТИТАН България създадоха традиция за набиране на средства чрез съвместната организация на благотворителен голф турнир, който се провежда вече два пъти (през есента на 2010 г. и есента на 2011 г.) в Пирин Голф & Кънтри Клуб в Банско. Конкурсът се спонсорира от Титан България, а всики проходи, събрани в рамките на турнира, се насочват за подкрепа на избрани благотворителни проекти на Комитета за корпоративна социална отговорност на AmCham.

Второто издание на турнира, което се проведе на 8 октомври 2011, събра повече от четиридесет български и чуждестранни голфъри. Сред специалните гости бяха посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик и посланикът на Словакия Карол Мистрик, които се класираха в челната десятка.

Обратно при списъка с публикации

Енергийна ефективност

Най-рентабилният начин да посрещаме енергийните си нужди докато се борим с измененията в климата е да използваме енергията по-ефективно и да оползотворяваме потенциала на възобновяемите енергийни източници...

Горе