Новини и събития

Прочетете за постиженията и бъдещите ни планове в сферата на екологията и корпоративната социална отговорност. Информирайте се за последните новини и събития, свързани с нас:

Портал клиенти

За по-достъпна и полезна комуникация с клиентите ни.

Титан по света

Научете повече за облика и дейността на Група ТИТАН по света.

  • Размер на шрифт:

Зад всичко, което правим, стоят хора. ТИТАН България работи успешно вече близо десетилетие благодарение на техните усилия и талант. Ние държим на нашите служители. Взаимоотношенията ни с тях са дългосрочни, основани на взаимно доверие и отразяващи нашите корпоративни ценности и принципи.

ТИТАН България е компания с подчертана корпоративна социална отговорност. Всички наши служители съдействат за непрекъснатото подобряване на дейността ни, като добавят стойност към нея и към обществото като цяло. Тяхното здраве и безопасност, тяхното благоденствие са наш основен приоритет.

ТИТАН България системно инвестира в своите кадри за да ги подготви за ежедневните предизвикателства. Започвайки работа при нас, Вие ставате част от водеща компания в сферата на цименто- и бетонопроизводството с ясно изразена ангажираност към развитието на своите служители.

ТИТАН България винаги се нуждае от умни, мотивирани и всеотдайни хора, чрез които да поддържа и разраства своето присъствие в бранша. Ако сте такива и желаете да работите при нас, можете да ни изпратете Вашето CV и да попълните нашия онлайн формуляр за кандидатстване.

Социална ангажираност

ТИТАН България има солиден опит в сътрудничеството с местната общност в дух на почтеност, взаимно доверие и партньорство.

Стараем се да бъдем активен и заинтересован корпоративен гражданин, съзнавайки, че носим отговорност пред бъдещите поколения.

Горе